El programa “Planeta R” de RTVE Catalunya  ha difós el reportatge del projecte Recooperem enregistrat a l’escola Sol i Lluna de Castellar del Vallès, una iniciativa impulsada pel Consell Comarcal del Vallès Occidental per tal que els àpats cuinats arribin a entitats socials com Caritas de Castellar.

La conductora del programa, Martina Klein, presenta aquest reportatge en que s’expliquen els objectius i com es coordina perquè sigui una realitat a més de 40 escoles sota l’impuls del Consell Comarcal del Vallès Occidental.

Al reportatge es veu com Maribel, del nostre equip de cuina, és qui amb Agustina s’encarrega d’omplir, etiquetar i congelar cada dia els tapers de les racions que hagin pogut sobrar a l’escola, tot i tenir molt en compte la previsió del nombre de menús. Els voluntaris de Caritas de Castellar s’encarreguen de recollir-los i distribuir-los gràcies a aquesta iniciativa amb la que ens vam implicar des dels inicis.

A través d’aquest projecte tenim l’oportunitat de fer arribar àpats cuinats i saludables reduint el malbaratament i afavorint la cohesió social través d’aliments de qualitat.

Trobareu el link al vídeo del programa Planeta R clicant aquí