La Cuina Central ha obtingut la certificació ISO 9001:2015 per part d’AENOR i amb el reconeixement d’ENAC i IQNet pel que fa al sistema de gestió de qualitat, la millora contínua dels serveis i la satisfacció de les necessitats dels clients.

Mitjançant aquest certificat, l’equip de Campos Estela avala tota l’operativa de treball que es basa en la modalitat de línia freda, elaborant diàriament els plats i transportant en fred en vehicles refrigerats per tal que arribin al centre on es consumiran els àpats.

La missió de Campos Estela és continuar incrementant la qualitat de producció i distribució  de plats preparats a la cuina central per escoles i altres clients i millorar contínuament la gestió per satisfer les seves necessitats i expectatives.

Des dels orígens de l’organització fa mes de 50 anys, l’aposta per la qualitat s’ha concretat implantant un sistema de gestió segons la norma ISO 9001, amb un acurat seguiment del compliment de la legislació i normativa vigent.

Des de gerència s’estan destinant tots els medis i recursos necessaris per tal que tot el personal hi estigui implicat de forma directa. Per això es treballa a través de la formació i la motivació per tal que s’entengui i implanti aquest tipus de gestió de manera que cadascun dels membres de l’equip se la faci seva.

Màxima garantia de seguretat alimentària

L’equip de la nostra Cuina Central elabora cada plat des de zero amb ingredients naturals i sense afegir conservants ni additius. S’encarrega de seleccionar els aliments segons la temporada i utilitza les tècniques de cocció més saludables per tal d’oferir un menú saborós i de qualitat amb productes saludables i sostenibles que compleixen la màxima garantia de seguretat alimentària.

Amb aquesta certificació es segueix l’estàndard i es verifica la qualitat del pla de seguretat alimentària de l’APPCC, la neteja i desinfecció dels estris de cuina així com tot el procés d’elaboració dels àpats i distribució dels menús per als centres que compten amb el nostre servei de restauració social.