Campos Estela obtindrà el 2n Reconeixement Caixabank a la PIME Responsable el proper dijous 20 d’octubre durant l’acte de lliurament dels Reconeixements Cecot al Progrés Empresarial 2016.

L’entrega de guardons, que tindrà lloc a l’Auditori de Barcelona durant la 22a Nit de l’Empresari, es farà als 14 guanyadors de les diferents categories: Casa Gispert, IMC Toys, Casa Ametller, Mat Global Solutions, Skeyndor, Bas Alimentària, Parkimeter Technologies, Mozzakimozza, Fundació ECOM, Grup Peralada, Barcelona Oberta, Ajuntament d’Igualada, el Dr. Joan Uriach i Marsal, per la seva trajectòria professional, i Campos Estela.

Aquest guardó és fruit de la deliberació d’un jurat format per personalitats vinculades als objectius de la convocatòria i de professionals de reconegut prestigi tant en l’àmbit universitari, de l’administració pública, com de l’àmbit econòmic i polític del país. La Nit de l’Empresari s’ha consolidat com una trobada social en la qual es distingeixen les bones pràctiques en àmbits professionals i empresarials i es comparteixen amb altres empreses de forma pública.