L’equip de Campos Estela, representat pel seu director, Martí Garcia, i la responsable de Qualitat, Ester Mata, ha rebut aquest reconeixement al compromís envers la igualtat d’oportunitats i el suport a entitats del tercer sector social a proposta de la Fundació Idea, dedicada a promocionar la integració social del col·lectiu d’infants i joves en situació d’exclusió social. L’entrega del certificat, a càrrec de Loli Rodríguez com a directora de la Fundació Idea, s’ha realitzat durant l’acte institucional organitzat el 21 d’octubre de 2022 en el marc de la primera edició de la plataforma Sabadell amb Vàlua.

Per primera vegada, la Plataforma Vàlua, que agrupa a 30 entitats socials de la ciutat de Sabadell, ha programat unes jornades per acostar i donar a conèixer la Plataforma i els seus membres als ciutadans i ciutadanes de Sabadell.

L’acte inaugural ha comptat amb l’assistència del Conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent, i de l’Alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés. Durant aquesta presentació institucional la Presidenta de la Taula del Tercer Sector de Catalunya, Francina Alsina, ha compartit la ponència: “Tercer Sector, present i reptes de futur”. Al dia següent, els jardinets de la Fundació 1859 Caixa Sabadell han aplegat les entitats que formem part de la Plataforma amb diferents activitats de caràcter lúdic i festiu.