Tanquem aquest curs amb un casal d’estiu gaudit durant el mes de juliol a quatre escoles que confien amb nosaltres per fer el servei de menjador a l’hora del migdia.

Hem estat programant reunions amb les famílies per explicar el viatge en l’espai-temps que ens acostarà a personatges valents i inspiradors.

En aquest casal han conegut diferents personatges històrics:

L’apatxe Lozen Pastilla, experta en muntar a cavall, una dona índia valenta i inspiradora

Ha transportat als infants a un món de coratge i connexió amb la natura, mentre aprenen sobre la seva fascinant cultura i les seves increïbles habilitats a cavall. A més… creiem que és la primera dona Índia.
Anne Bonny com a la primera dona pirata

La pirata més famosa del segle XVII. Amb el seu barret de tres puntes i el seu esperit intrèpid, van descobrir els secrets dels pirates, van buscar tresors imaginaris i van viure emocionants batalles nàutiques.

Han desenvolupat les dots detectivesques al costat del gran Sherlock Holmes

Els nostres petits detectius estan aprenent a observar els detalls, a seguir pistes i a desxifrar misteris emocionants.
A través d’activitats interactives i jocs didàctics, han potenciat la imaginació i l’enginy dels nostres petits. Cada dia ha sigut una nova aventura, on han decobert com pensa i actua Sherlock Holmes per resoldre els seus casos més difícils.

Viatjat a l’època dels faraons amb Cleopatra

Els nens i nenes s’han endinsat en les activitats inspirades en Cleopatra, la mítica reina d’Egipte. Han pogut descobrir el poder i la bellesa de Cleopatra a través d’activitats emocionants. Endinsant-se en el famós laberint de l’emperador Gat Negre, on els nostres petits exploradors buscaran tresors amagats.

Experimentar amb diferents estils de música prenent Ludwig van Beethoven com a fil conductor

Hem realitzat activitats lúdiques i didàctiques per apropar els nostres participants al món de la música clàssica. Han après sobre la vida i l’obra de Beethoven, un dels compositors més importants de tots els temps.
Han experimentat amb diferents instruments musicals i han descobert la seva passió per la música.

Van descobrir com vivien els samurais amb Tomoe Gozen

Durant la setmana temàtica de la dona samurai, han tingut l’oportunitat de jugar i aprendre amb les emocionants activitats inspirades en Tomoe Gozen. S’han realitzat una demostració ninja impecable, on les nostres participants han pogut experimentar les tècniques i habilitats dels ninjes. A més, ens hem endinsat en el fascinant món dels samurais per descobrir com viuen realment.