Campos Estela ha tingut l’oportunitat de compartir la nostra experiència connectant tecnologia, innovació i diversitat com a oportunitat per a crear valor a la jornada “Rubí impulsa el Tecnotalent”.

Un total 23 organitzacions han assistit a la jornada  en el marc del programa Rubí impulsa el tecnotalent. La iniciativa, a la qual s’han adherit 26 empreses de les cadenes de valor de la salut i l’alimentació amb presència a Rubí, treballa per desenvolupar els coneixements i les habilitats digitals necessàries al lloc de treball, alhora que promou la igualtat i la diversitat a les empreses.

La jornada ha comptat les experiències pràctiques de tres empreses integrants del programa. Hi ha intervingut Anna Torredeflot Barrufet, consellera delegada de Vakkimsa;  Sixto Casado Pérez, director de Recursos Humans i Servant Dovarganes Roselló, director de sistemes i CIO de Dermofarm i Martí García Huesca, director general de Campos Estela. Podeu veure la intervenció amb l’experiència en vídeo clicant aquí