Durant aquestes vacances us volem proposar diverses idees per gaudir del temps lliure amb les criatures. La primera és una activitat relacionada amb el projecte educatiu d’aquest curs, el Vospa Tour. Per conèixer la diversitat d’aliments i receptes d’aquestes dates us animem a participar en el concurs de receptes del “Vospa en família Nadal”. Ho podeu fer de dues maneres:

1)Enviant-nos un vídeo d’entre 30 segons a 2 minuts a comunicacio@camposestela.com explicant qui ets, els ingredients del teu plat i el pas a pas per cuinar-lo.

2) Plasmant la recepta a l’espai “Vospa en família Nadal” que trobareu al passaport del Vospa Tour que els vostres fills i filles han dut a casa. Ho podeu fer amb una fotografia, un dibuix o explicant el nom del plat, els ingredients i com cuinar-lo.

Entre les receptes participants escollirem la més original perquè sigui la protagonista d’una videorecepta al Canal YouTube de Campos Estela. Els creadors de la recepta guanyadora podran gaudir d’un taller de cuina en família.

Propostes de manualitats a casa

Moltes de les manualitats que hem fet aquests dies als menjadors us poden servir d’inspiració per decorar casa vostra. Segur que, durant les vacances, els nens i nenes s’engresquen de valent si escolliu alguna proposta i els oferiu els materials necessaris. A banda dels estris de papereria, pinzells o retoladors recordeu que aquests dies poden aprofitar els papers i llaços que embolcallen els regals.

A més, a la web del Departament d’Ensenyament trobareu, entre moltes altres idees, les següents propostes:

  • Postals digitals per felicitar els amics
  • Selecció nadalenca d’“Una mà de contes”
  • Repertori de cançons per fer cagar el tió per comarques
  • Cançons i nadales en anglès o alemany
  • Selecció de jocs i apps nadalenques
  • Propostes de Cavall Fort
  • Tradicions de Nadal d’arreu del món