Per celebrar els 50 anys volem convidar les famílies a un concurs que ens permetrà compartir una estona cuinant plegats. Els guanyadors gaudiran del “Brunch d’Estiu Saludable” que farem el 14 de juliol a les instal·lacions de Campos Estela.

Al taller de cuina elaborarem, entre altres receptes, pancakes, una crema de cacau saludable i batuts de fruita. A continuació farem una degustació de tot el que cuinarem plegats. Per animar-vos a participar al concurs us convidem a conèixer algunes d’aquestes receptes d’esmorzar, que ja han format part d’altres tallers de cuina saludable en família.

La participació al concurs és senzilla:

  1. Ser seguidors dels canals a Facebook o Instagram
  2. Al post del concurs a Facebook o a al post d’Instagram fer menció a dos pares / mares de l’escola que siguin usuaris dels nostres serveis de menjador.

Us recomanem que consulteu a sota les bases més detallades del concurs:

BASES DEL CONCURS “BRUNCH D’ESTIU SALUDABLE”

ORGANITZACIÓ:

El titular de la present sorteig és Campos Estela, la finalitat del qual és realitzar un sorteig de 10 invitacions familiars que donaran dret a 40 places a un taller de cuina saludable estiuenca tipus brunch realitzat pel propi equip de cuina de Campos Estela el matí del pròxim dissabte 14 de juliol, entre les famílies usuàries del servei de menjador través dels seus canals de Facebook i Instagram.

CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ:

En el sorteig poden participar totes les famílies a les quals l’empresa dona servei i que segueixin a la marca a Facebook o a Instagram.

PERÍODE DE L’ACCIÓ:

Del 22 de maig al 4 de juny de 2018, ambdós inclosos.

FUNCIONAMENT I PREMI:

El dia 22 de maig Campos Estela posarà dos posts sobre el sorteig, un a Facebook i l’altre al canal de Instagram de la marca. Per participar els usuaris hauran de seguir a la marca en el canal que participin i hauran de mencionar dos amics per fer-los coneixedors del sorteig. Aquests dos amics també hauran de ser de les famílies que siguin de la comunitat educativa de la mateixa escola i que, alhora, siguin usuaris del servei de menjador, ja sigui de forma fixa o esporàdica.

El concurs és vàlid des del 22 de maig al 4 de juny del 2018. No s’acceptaran mencions realitzades fora d’aquestes dates.

Cada participant pot participar amb tantes mencions com vulgui dins el termini del concurs i sempre d’acord amb la temàtica del mateix.

D’entre totes les mencions rebudes a través de Facebook i Instagram, Campos Estela escollirà de forma aleatòria 10 participants i ho comunicarà de forma pública a través també de Facebook i Instagram, la setmana de l’11 al 17 de juny. També es comunicarà de forma més personal: a Facebook a través d’una resposta a la menció escollida i a Instagram de la mateixa forma.

En cas que els guanyadors no contestin al comentari dins la següent setmana, 18 al 24 de juny, s’assignaran nous guanyadors, els quals també hauran de respondre si accepten o no el premi durant la mateixa setmana. En cas que aquests segons guanyadors no contestin, aquesta plaça quedarà deserta.

El premi del concurs consisteix en una invitació familiar pel taller de cuina estiuenca saludable que es realitzarà el pròxim 9 de juny a les nostres instal·lacions. El taller inclou un brunch amb els plats cuinats per les pròpies famílies. Aquesta invitació familiar dona dret a venir amb un altre adult i amb dos nens/es.

CONDICIONS GENERALS:

Les mencions que incompleixin les bases establertes o, que tot i complir-les puguin vulnerar drets personals, puguin resultar ofensives o discriminatòries, seran desqualificades.

La participació en el sorteig implica que el participant tingui un compte a Instagram o a Facebook i que respecti les condicions d’aquestes xarxes socials.

L’acceptació del premi per part del guanyador suposa donar el consentiment a l’organització per utilitzar, amb finalitats publicitàries i d’imatge de marca, el seu nom i imatge de perfil en el material promocional relacionat amb la present campanya.

Els concursants cedeixen els drets d’imatge perquè Campos Estela pugui fer servir el material gràfic i àudiovisual que es realitzi durant el taller “Brunch d’Estiu Saludable” en qualsevol dels canals de comunicació i publicació que es consideri oportú per il·lustrar activitats de cuina saludable en família.

La participació en la present promoció suposa l’acceptació íntegra de les presents bases i la submissió expressa de les decisions interpretatives que de les mateixes efectuï Campos Estela.

PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL:

Els participants accepten, mitjançant la seva participació en el concurs a Instagram i Facebook, que els continguts i comentaris que siguin publicats en aquesta xarxa puguin ser compartits amb la resta d’usuaris d’ Instagram i de Facebook i d’altres xarxes socials.

La participació en un sorteig d’aquesta naturalesa suposa l’acceptació de les normes d’Instagram i Facebook.

RESPONSABILITATS:

Campos Estela es reserva el dret d’anul·lar qualsevol participació o a qualsevol participant si es tenen sospites d’una manipulació incorrecta de les dades o del concurs.

Campos Estela es reserva el dret de rebutjar o excloure de la participació al concurs i, en general, de la promoció, a qualsevol participant que no reuneixi els requisits descrits a les presents bases i termes de participació o incompleixi les normes o finalitat del concurs.

Campos Estela no es responsabilitza de les possibles pèrdues de dades per problemes i/o pel mal funcionament d’ Instagram, Facebook o internet.

A més, Campos Estela exclou qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa que, malgrat les mesures de seguretat adoptades, poguessin deure’s a la utilització indeguda dels serveis i dels continguts per part dels usuaris, i, en particular, encara que no de forma exclusiva, pels danys i perjudicis de tota naturalesa que puguin deure’s a la suplantació de la personalitat d’un tercer efectuada per un usuari en qualsevol classe de comunicació realitzada a través del portal.

Igualment, l’organització exclou tota responsabilitat pels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que poguessin sorgir de l’ús indegut, manipulació o mutilació que usuaris o tercers no autoritzats poguessin realitzar del contingut general de la present pàgina, així com de la vulneració dels drets de propietat intel·lectual que pogués produir-se per l’incompliment de les exigències establertes en aquesta web.

Campos Estela

  1. Camí de la Creu, 14

08172 – Sant Cugat del Vallès

Telèfon: 93 674 50 16

comunicacio@camposestela.com