Aquests dies hem proposat un repte molt senzill de percussió corporal durant el temps del migdia per viure la màgia del Nadal als menjadors. Es tracta d’un ritme ideal per compartir-lo tant amb els companys i companyes de l’escola com amb la família durant aquestes festes. Segur que ens ajuda a sentir-nos més a prop els uns dels altres a través de la música.

Per això, us volem proposar un concurs relacionat amb aquest ritme tan nadalenc, el “Ta-Ca Ta-Ca-Ta Challenge per Nadal” que ens permetrà descobrir, passades festes, quins seran els nous plats arrelats a territori que formaran part del nou menú escolar a través del taller “Tu tries, en família”. Podeu veure el vídeo de percussió de Nadal fent clic AQUÍ

Els guanyadors i guanyadores del concurs gaudiran del taller en format virtual “Tu Tries, en família”, que organitzarem el pròxim dissabte 20 de febrer amb la participació d’equips de cuina de Campos Estela i cuidant l’entrega dels ingredients necessaris a les famílies participants.

Al taller de cuina elaborarem receptes arrelades a territori que entraran a formar part del menú escolar. Per posar només alguns exemples les famílies guanyadores podran triar entre alguns dels següents plats i votar quins són els seus preferits de cara al taller de cuina virtual.

 • Bunyols de bacallà casolans
 • Trinxat de col i patata
 • Crema de carbassa amb crostons de pa
 • Macarrons cuits a la catalana amb salsitxes
 • Macarrons integrals amb salsa carbonara vegetal
 • Aletes de pollastre al forn amb mel
 • Plàtan & Xocolata
 • Taronja, canyella i mel

La participació al concurs és senzilla:

 1. Ser seguidors dels canals a Facebook o Instagram
 2. Al post del concurs a Facebook o a al post d’Instagram fer menció a dos pares / mares de l’escola que siguin usuaris dels nostres serveis de menjador.
 3. Enviar-nos un vídeo o foto en família amb la seva versió delTa-Ca Ta-Ca-Ta Challenge per Nadal” al correu comunicacio@camposestela.com o bé compartir-lo etiquetant-nos al nostre perfil de Facebook o Instagram @camposestelaCOM

Us recomanem que consulteu a sota les bases més detallades del concurs:

BASES DEL CONCURS “TU TRIES, EN FAMÍLIA”

ORGANITZACIÓ:

El titular de la present Concurs és Campos Estela, la finalitat del qual és realitzar un sorteig de 10 invitacions familiars que donaran dret a 40 places a un taller de cuina saludable en format virtual, amb entrega dels ingredients per seguir-lo i que es realitzarà en base a receptes arrelades a territori que formaran part de la nova proposta de menú escolar, impartit pel propi equip de cuina de Campos Estela el matí del pròxim dissabte 20 de febrer.

CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ:

En el sorteig poden participar totes les famílies a les quals l’empresa dona servei i que segueixin a la marca a Facebook o a Instagram.

PERÍODE DE L’ACCIÓ:

Del 18 de desembre de 2020 al 10 de gener de 2021, ambdós inclosos.

FUNCIONAMENT I PREMI:

El dia 18 de desembre de 2020 Campos Estela publicarà dos posts sobre el sorteig, un a Facebook i l’altre al canal de Instagram de la marca, amb un link al post del vídeo “Ta-Ca Ta-Ca-Ta Challenge per Nadal” al canal YouTube de Campos Estela.

Per participar els usuaris hauran de seguir a la marca en el canal que participin i hauran de mencionar dos amics per fer-los coneixedors del sorteig. Aquests dos amics també hauran de ser de les famílies que siguin de la comunitat educativa de la mateixa escola i que, alhora, siguin usuàries del servei de menjador, ja sigui de forma fixa o esporàdica.

El concurs és vàlid des del 18 de desembre de 2020 al 10 de gener del 2021. No s’acceptaran mencions realitzades fora d’aquestes dates. Cada participant pot participar amb tantes mencions com vulgui dins el termini del concurs i sempre d’acord amb la temàtica del mateix.

D’entre totes les mencions rebudes a través de Facebook i Instagram, Campos Estela escollirà de forma aleatòria 10 participants i ho comunicarà de forma pública a través també de Facebook i Instagram, la setmana de l’18 al 24 de gener. També es comunicarà de forma més personal: a Facebook, a través d’una resposta a la menció escollida, i a Instagram, de la mateixa forma.

En cas que els guanyadors no contestin al comentari dins la següent setmana, 25 al 31 de gener s’assignaran nous guanyadors, els quals també hauran de respondre si accepten o no el premi durant la mateixa setmana. En cas que aquests segons guanyadors no contestin, aquesta plaça quedarà deserta.

El premi del concurs consisteix en una invitació familiar pel taller de cuina “Tu tries, en família” que es realitzarà el pròxim xx de xx en format virtual i amb entrega dels ingredients necessaris als participants.

CONDICIONS GENERALS:

Les mencions que incompleixin les bases establertes o, que tot i complir-les puguin vulnerar drets personals, puguin resultar ofensives o discriminatòries, seran desqualificades.

La participació en el sorteig implica que el participant tingui un compte a Instagram o a Facebook i que respecti les condicions d’aquestes xarxes socials.

L’acceptació del premi per part del guanyador suposa donar el consentiment a l’organització per utilitzar, amb finalitats publicitàries i d’imatge de marca, el seu nom i imatge de perfil en el material promocional relacionat amb la present campanya.

Els concursants cedeixen els drets d’imatge dels vídeos que comparteixin sobre el “Ta-Ca Ta-Ca-Ta Challenge per Nadal” i per tal que Campos Estela pugui fer servir el material gràfic i àudio-visual que es pugui enregistrar durant el taller virtual “Tu tries, en família” en qualsevol dels canals de comunicació i publicació que es consideri oportú per il·lustrar activitats de cuina saludable en família.

La participació en la present promoció suposa l’acceptació íntegra de les presents bases i la submissió expressa de les decisions interpretatives que de les mateixes efectuï Campos Estela.

PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL:

Els participants accepten, mitjançant la seva participació al concurs a Instagram i Facebook, que els continguts i comentaris que siguin publicats en aquesta xarxa puguin ser compartits amb la resta d’usuaris d’Instagram i de Facebook i d’altres xarxes socials.

La participació en un sorteig d’aquesta naturalesa suposa l’acceptació de les normes d’Instagram i Facebook.

RESPONSABILITATS:

Campos Estela es reserva el dret d’anul·lar qualsevol participació o a qualsevol participant si es tenen sospites d’una manipulació incorrecta de les dades o del concurs.

Campos Estela es reserva el dret de rebutjar o excloure de la participació al concurs i, en general, de la promoció, a qualsevol participant que no reuneixi els requisits descrits a les presents bases i termes de participació o incompleixi les normes o finalitat del concurs.

Campos Estela no es responsabilitza de les possibles pèrdues de dades per problemes i/o pel mal funcionament d’ Instagram, Facebook o internet.

A més, Campos Estela exclou qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa que, malgrat les mesures de seguretat adoptades, poguessin deure’s a la utilització indeguda dels serveis i dels continguts per part dels usuaris, i, en particular, encara que no de forma exclusiva, pels danys i perjudicis de tota naturalesa que es puguin deure a la suplantació de la personalitat d’un tercer efectuada per un usuari en qualsevol classe de comunicació realitzada a través del portal.

Igualment, l’organització exclou tota responsabilitat pels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que poguessin sorgir de l’ús indegut, manipulació o mutilació que usuaris o tercers no autoritzats poguessin realitzar del contingut general de la present pàgina, així com de la vulneració dels drets de propietat intel·lectual que pogués produir-se per l’incompliment de les exigències establertes en aquesta web.

Campos Estela

Camí de la Creu, 14

08172 – Sant Cugat del Vallès

Telèfon: 93 674 50 16

comunicacio@camposestela.com