Al nostre canal YouTube trobareu un vídeo que fa un resum de les formacions amb els equips de cuina per millorar receptes d’aliments d’origen vegetal.

Durant tot aquest curs hem programat 12 sessions amb 60 hores formatives amb el Xef Àlex Pirla i el seu equip, comptant amb la participació de 33 cuineres i cuiners de l’equip Campos Estela.

En els darrers mesos hem estat en constant formació de la mà de Plant Based Lab amb l’objectiu d’ampliar coneixements per incorporar noves receptes i millorar la qualitat del servei durant l’espai del migdia a l’escola.

Una oportunitat excel·lent per valorar la importància de cuinar amb aliments vegetals. A més, hem consolidat tècniques pel que fa als tipus de tall, bases, brous, cremes i salses, així com mètodes de cocció i receptes concretes per diferents grups d’aliments com les llegums, les hortalisses i verdures, els cereals i la fruita.

Poc a poc anirem incorporant plats treballats en aquestes sessions com la lasanya vegetal o el salmorejo amb mongetes blanques, que ja hem gaudit al menú d’aquest darrer trimestre del curs 2021/22.