Aquest mes, el repte del lleure educatiu porta per títol “Hola famílies!”. Durant aquest mes, ens proposem fomentar els vincles familiars a través de diverses activitats que no només seran divertides, sinó també educatives. Volem que tots pugueu aprendre alguna cosa nova i, sobretot, gaudir del temps compartit amb els vostres éssers estimats.

  • Plat Creatiu amb la Piràmide dels Aliments
  • Plats Tradicionals de la Família
  • Benvinguts/des, àvies i avis
  • El menja-news

PLAT CREATIU A PARTIR DE LA PIRÀMIDE DELS ALIMENTS

Els infants repasen la piràmide dels aliments i els seus components, a través d’imatges debaten i classifiquen els aliments de la piràmide. D’aquesta manera deixem anar la imaginació creant un plat artísitc, on es compartirà amb la resta de companys i es menjarà entre tots.

ELS PLATS TRADICIONALS DE LA MEVA FAMÍLIA

Deixem que cada infant faci el seu plat tradicional o típica de la seva família. es pot treballar de manera individual o amb grup. La dinàmica consisteix en crear una imatge, dibuix o collage del plat i s’exposarà afegit la recepta, la finalitat serà explicar-ho i valorar-lo en recrear-lo un dia al mes.

BENVINGUTS/DES, ÀVIES I AVIS

Comuniquem a les famílies la proposta de venir al menjador de l’escola i compartir una estona. L’objectiu es gaudir d’una estona de lleure posant-nos d’acord què poden fer: jocs tradicionals, contes, records de quan anaven a l’escola o allò que els vingui més de gust.

EL MENJA-NEWS

Els nens i nenes de l’espai migdia crean un grup de “periodistes” per generar una notícia sobre el mejador per compartir amb les famílies, on entrevistaràn a l’equip de cuina i a l’equip de lleure.