Des de Serveis Socials de l’Ajuntament de Rubí han comptat amb Campos Estela per posar en marxa un servei d’àpats a domicili adreçat a persones grans o amb discapacitat en situació de risc com a mesura d’emergència davant la crisi sanitària pel COVID-19

L’objectiu d’aquesta iniciativa, posada en marxa el passat 24 de març per l’Ajuntament de Rubí, ha estat el d’assegurar l’alimentació bàsica a col·lectius de risc a través d’un sistema d’entrega a domicili que permet garantir la seguretat i el confinament a casa.

Els àpats s’han cuinat seguint una planificació de dieta saludable i adequada al col·lectiu i s’han envasat de forma individual en barquetes termosegellades. La distribució setmanal a les llars s’ha realitzat seguint una planificació d’entregues en tres dies a la setmana, seguint en tot moment els protocols de protecció establerts per les autoritats sanitàries. D’aquesta manera els menús estan arribant porta a porta, evitant desplaçaments a aquestes persones vulnerables i afavorint el seu confinament a les seves llars.

  • Menús saludables per a 65 persones vulnerables
  • Iniciativa amb 1.650 àpats a domicili seguint els protocols de les autoritats sanitàries
  • Moments d’escalf, somriures i petites històries al voltant de cada entrega

Mës informació a: Notícia Ràdio Rubí

Fotografía: Jordi Garcia – Local