La salsa pipesto es ideal d’acompanyament amb la pasta i el arròs. Feta amb alfàbrega, pipes, formatge, és una de que les agrada més als infants.

Durant el projecte “Pobles de la Mediterrània” els nenes i nenes que dinen amb nosaltres al menjador van descobrir les aromàtiques que incorporem en el nostre dia a dia per cuinar. En algunes receptes, cuinar amb herbes millora l’acceptació d’aliments que provoquen més rebuig entre els infants.

De mica en mica al menú de les escoles incorporem les herbes aromàtiques per nous plats tradicionals, aconseguint així recuperar la cultura de les herbes aromàtiques i enriquir amb gustos i olors no sempre coneguts en els plats de cada dia.

A més a més, cada curs treballem la introducció del cereal integral de forma progressiva en els nostres menús. Per poder augmentar la sensació de sacietat i aportar beneficis a la salut de l’infant.

Famílies, us compartim la videorecepta que tenim al nostre canal de YouTube per que pugeu gaudir d’aquesta salsa tant senzilla de preparar-la amb els petits de la casa.

Ingredients:

  • Alfàbrega
  • Pipes
  • Oli d’oliva
  • Formatge