A les escoles la Diada de Sant Jordi s’ha celebrat de maneres molt dinàmiques a l’hora del migdia. Els preparatius van començar fa setmanes a tots els menjadors escolars i és d’aquelles ocasions en que els infants poden triar el menú o les postres d’aquest dia.

Les decoracions i elements propis de Sant Jordi que lluïm aquest divendres 23 d’abril s’han realitzat amb unes quantes setmanes d’antelació. Algunes de les propostes que han dinamitzat els equips de lleure han permès aprofitar materials reciclats.

Algunes de les manualitats fetes a les escoles han sigut:
Roses fetes amb pinyes: Aquesta manualitat ha pogut acostar-los a la natura, aprenent nous valors i conscienciant-los amb el medi ambient.
Llibres: Els nens han tingut l’oportunitat d’escriure relats i contes els quals després li han donat forma de llibre ells sols, aportant-les imaginació, creativitat i més vocabulari.
Marca pàgines: Aquesta manera de senyalitzar la pàgina on t’has quedat llegint és una forma creativa i que dóna més ganes de llegir. Han pogut fer un punt de llibre triangular perfecte per fer-la amb un tros de paper i unes tisores.
Punt de llibre: Els punts de llibres fets a l’escola és un recurs que han pogut experimentar per fer volar la seva imaginació i fer-ne un punt de llibre relacionat amb Sant Jordi però d’una forma personalitzada.
Roses amb paper de seda: Els nens i nenes han fet aquesta manualitat per decorar, ja pot ser de forma individual o en forma de ram.
Sant Jordi i la Princesa: Els nens i nenes han pogut recrear als protagonistes del dia amb cartó donant-li així creativitat i originalitat.