El món de l’astronomia i els viatges dels astronautes han centrat les activitats de lleure educatiu que Campos Estela ha desenvolupat als seus campus d’estiu. L’oferta s’ha centrat en quatre casals organitzats conjuntament amb diferents associacions de famílies d’escoles i també amb Ajuntaments. Els campus a les escoles Torre de la Llebre, 25 de Setembre i Mossèn Cinto Verdaguer, a Rubí, i La Vinya del Sastret, a Sant Esteve de Sesrovires han comptat amb la participació de 900 nens i nenes.

La  “Missió al Planeta Brie” els ha permès conèixer millor el sistema solar a través de l’Agrupació Astronòmica de Sabadell i observar el sol des del seu telescopi. També s’han entrenat i divertit a la piscina i han saltat com a astronautes a l’espai de llits elàstics “Vens a Saltar?” ubicat a Sant Cugat. El projecte educatiu ha treballat amb tallers de cuina, jocs participatius, gimcanes, manualitats creatives i jocs d’aigua.

Durant aquestes setmanes els petits astronautes han aterrat a una estació espacial i llavors s’han adonat que havien perdut la comunicació amb la Terra. A partir d’aquest moment els tripulants de la nau han començat l’aventura de construir un mitjà de transport propi, preparar els vestits i cascs que els protegiran i fer equip per aconseguir l’objectiu de tornar a casa. Aquesta setmana es celebrarà el final els casals amb una gran festa que inclourà un esmorzar especial i altres sorpreses.