La nova pàgina explica com enfoquem la nostra feina a l’espai dels menjadors escolars a través de dos apartats: “A dinar” i “I molt més”. El primer recull com es treballa, tant des de la cuina a les escoles com des de la cuina central, i en què consisteix “Cuinem Salut”. Es tracta d’un programa que ens permet millorar la formació dels equips de cuina i compartir amb les famílies algunes videoreceptes al canal YouTube de Campos Estela. L’apartat “I molt més” descriu com adaptem el contingut del projecte educatiu a la realitat de cada escola i quines són les principals activitats que oferim cada curs. Enguany és el cas de Vespa i Vispa, Jon Espernallac, Pesa i Pensa i Eat in English.

A l’apartat “Qui som” fem un repàs de com el naixement de l’Escola de Mestres de Sant Cugat, molt a prop del Bar Compostela, marca l’inici de la nostra aventura. A “Compromesos” expliquem quins són els objectius del nostre compromís social i amb quines entitats col·laborem de forma habitual tant en projectes de caràcter social com mediambiental.

Al “Blog” us anirem informant del dia a dia dels menjadors escolars i compartirem notícies sobre les activitats que fem amb els nens i nenes, de manera que es puguin compartir a través de les principals xarxes socials.

Adaptada als dispositius mòbils

La nova pàgina s’adapta fàcilment en format i contingut a tot tipus de dispositius tant mòbils, com smartphones i tauletes, com ordinadors de sobretaula i portàtils. A més de consultar la nova web amb el domini www.camposestela.com a partir d’ara també es podrà fer amb l’extensió .cat.

Nova imatge corporativa

Alhora que posàvem en marxa la nova web, també hem dissenyat un nou logotip pren com a punt de partida la il·lustració del cuineret Julivert. És la imatge que millor ens identifica i, per això, malgrat que s’han simplificat tonalitats i traços, n’hem conservat els colors originals que Pilarin Bayes va dibuixar l’any 2006.

En aquest nou logo, el nom de la marca Campos Estela té més protagonisme, i s’incorpora una frase que sintetitza l’activitat de la nostra empresa: “Àpats i lleure per a escoles”.