El comitè organitzador del Congrés Nacional d’Educació Ambiental escull el projecte Pesa i Pensa com una experiència educativa, presentada com una aliança entre entitats, en aquest cas duta a terme entre l’Agència de Residus de Catalunya i Campos Estela.

Arran de l’experiència en la prevenció del malbaratament alimentari amb el Pesa i Pensa, l’Agència de Residus va convidar Campos Estela a formar part del comitè estratègic del projecte ECOWASTE4FOOD, junt amb altres entitats catalanes que comparteixen l’objectiu de reduir la generació de residus alimentaris.

En aquest sentit, el projecte PESA I PENSA va ser una de les eco-innovacions que van formar part de la visita dels socis d’ ECOWASTE4FOOD a Catalunya sota l’organització de l’Agència de Residus, com a soci català d’aquest projecte. Una delegació de França, el Regne Unit, Polònia i Itàlia va participar en la visita al Pesa i Pensa a l’Escola Torre de la Llebre (Rubí) per conèixer l’experiència dels escolars en tot el procés d’aprenentatge. Pesa i Pesa és un projecte desenvolupat per Zenquiu Lab per a Campos Estela des que es va engegar com a prova pilot l’any 2014.