El nostre equip de cuina s’ha estrenat elaborant un petit tast de remolatxa fresca per introduir-la en l’alimentació dels nens i nenes en forma de daus petits, perquè sigui més fàcil l’acceptació.

A través de la videorecepta que trobareu al nostre canal Youtube podreu seguir tots els passos de la nostra cuinera Maria per elaborar el tastet de remolatxa fresca.

La remolatxa conté fibra, és rica en vitamines del grup B i proporciona minerals com el iode, ferro, potassi o silici. Per això sabem que és un aliment ben saludable per estar present en l’alimentació dels petits de la casa.

Si escollim la varietat vermella tindrà un gust dolç i un color ben viu que donarà un toc diferent a les amanides. També ens pot donar joc en la presentació als petits fer servir talladors de galetes amb formes diferents o deixar anar la nostra imaginació combinant-la amb altres ingredients de l’amanida. Per a preparar-la, millor escollir manats en que les arrels tinguin la mateixa mida i seguir el pas a pas que us descrivim a continuació.

Ingredients (4 persones):

  • 60 gr. remolatxa fresca

Elaboració:

  1. Posem a bullir la remolatxa amb pell i sense les fulles.
  2. Segons la mida bullim entre 20 – 25 minuts.
  3. L’escorrem bé i li traiem la pell.
  4. La tallem a daus petits.
  5. Disposem en un bol petit o per complementar una amanida.