Diversió i confiança

Aventures per als infants. Tranquil·litat per a les famílies

Flexibilitat i qualitat en l’organització de casals.

 

Entenem l’estiu com un moment de lleure educatiu important en la vida dels nens i nenes. És per això que l’aprofitem per proposar experiències que siguin font de diversió, convivència i aprenentatge. Potenciem les habilitats de cada infant, ajustem el ritme del campus d’estiu i gaudim plegats d’aventures que no oblidaran.

Diversió i confiança

Aventures per als infants
Tranquil·litat per a les famílies

 

Una proposta de lleure emocionant per a nens i nenes, amb contingut pedagògic de qualitat, amb un equip professional i de confiança i una proposta de cuina saludable, revisada per nutricionistes i amb alts estàndards de seguretat alimentària.

Conciliació

Una eina per facilitar la conciliació professional i familiar amb propostes lúdiques i educatives en temps de vacances escolars

Flexibilitat

Múltiples possibilitats que s’ajusten al ritme de cada família: opció d’acollida matinal, casal en horari de matí o casal de matí i tarda amb dinar inclòs

Diversió temàtica

Un fil argumental guia cada sortida, activitat, excursió, gimcana, jocs d’aigua i taller i dona sentit a l’aventura d’estiu viscuda pels infants

Proposta educativa

L’equip de lleure segueix la dinàmica del campus i copsa el ritme dels infants per a una millor adaptació de les activitats

Experiència

Professionals qualificats amb formació específica en lleure educatiu per dur a terme totes les activitats que formen part del campus

Cuina saludable

Servei de menjador amb menú equilibrat, divertit, aliments frescs cuinats al dia i possibilitat d’organitzar dinars especials i tallers

Comunicació

Plataforma de comunicació web i mòbil per a que la informació diària flueixi entre escola i famílies, compartint el dia a dia amb fotos i vídeos

Proposta
Estiu 2020

Activitats que desperten la creativitat
i el joc a través de relats

 

CREATIVITAT I AVENTURA

UNA OLLA D’HISTÒRIES

La descoberta del món que ens envolta i de l’univers imaginari guia les activitats d’aquest casal, totes elles basades en històries d’allò més inspiradores. Per participar-hi, els més petits s’endinsaran en relats amb un component màgic, emociona, aventurer i de tradicions, Mentre els grans viuen relats més adaptats als seus interessos i enfocats a experiències plenes d’aventura.

A més, petits i grans tindran un punt de trobada en històries per compartir moments de convivència i diversió tots plegats. Vols saber què trobaràs dins l’olla? Aquí tens la carta:

CARTA D’HISTÒRIES

Per als més petits
Històries d’un món màgic
Històries del món
Històries dels nostres avis
Històries que emocionen

Per als més grans
Històries de còmics
Històries de videojocs
Històries per a no dormir
Històries mitològiques

Per a petits i grans
Històries d’aventures
Històries musicals
Històries de castells
Històries de cinema

Preu del menú
Moltes ganes d’aprendre
IVA: 100% d’il·lusió
Preu total: diversió assegurada

Eixos
temàtics

Diversió pensada i adaptada
a tots els infants i escoles

 

CUINA I CIÈNCIA

EL LABORATORI ESCALIVAT D’EN PERE CARBASSÓ

El Pere Carbassó, un científic que, alhora, és tot un professional de la cuina. Els nens i nenes compartiran amb ell un moment molt especial, la rebuda d’una invitació per participar en el famós concurs IN VIVIM, un certamen on es fusiona ciència, cuina i vida saludable en una sola categoria… Per participar-hi caldrà ser imaginatiu, valent i alhora tenir ganes de passar-s’ho d’allò més bé!

 

EL LLIBRE MÀGIC DE LES RECEPTES EXPLOSIVES

Descobrim tot el que envolta el meravellós món de la cuina i l’estreta relació que té amb l’àmbit de la ciència. A través de receptes, jocs i tallers, els infants experimenten el vincle cuina/ciència, investiguen i amplien coneixements de com vivim, ens alimentem i per què ho fem així, d’una manera lúdica, didàctica i amb esperit d’exploradors.

 

SOC UN CUINER

Ens convertim en cuiners i descobrim què envolta el món de la gastronomia i les festes que es celebren al voltant de la taula. Totes les activitats es presenten com un joc i es viuen experiències per a cada grup d’edat. Per als més petits, un titella presentarà els reptes de cuina setmanals a través de personatges com el Cuiner Pepinot, Babel el Cuiner, el Xef Màgic o l’Àvia Maria.

 

CREATIVITAT

BUFFALO KETCHUP

En Buffalo Ketchup té una missió, traslladar el ramat des de Sacramento fins a Kansas City. És vital que arribi a temps per la fira del Bestiar i sol no pot fer-ho. Necessitarà que l’ajudem a superar tots els entrebancs propis del Far West. A través d’un viatge propi de les pel·lícules de l’Oest, i amb l’ajut de personatges com els germans Pocamonta i els indis Cheyenne, fomentarem el treball en equip, viurem moltes aventures i ens ho passarem d’allò més bé.

 

JU-LEE-BERT SAN I ELS SUSHIS MALVATS

Fa temps que en Ju-Lee Bert San busca la recepta definitiva per cuinar el millor sushi del món. Durant dècades, ha viatjat arreu del planeta i ha conversat amb savis cuiners per tal de recuperar una recepta perduda, aquella que no trobarem als llibres de cuina. Amb la desaparició d’en Wasabi i el pla de perfeccionament amb en Hayana Yohei els nens i nenes viuran una sèrie d’aventures fins arribar a la gran batalla final.

 

MARQUESA DE LA CANSALADA

La Marquesa de la Cansalada és una gran xef. El castell que ha heretat del seu rebesavi guarda un munt de secrets. A la cuina hi passen coses molt estranyes… creiem que fins i tot els estris tenen vida pròpia…!!! Cada setmana ens endinsarem en un camí del castell, desvetllarem algun secret, aprendrem alguna recepta, farem tallers relacionats, trobarem alguna pista… i, finalment, podrem desvetllar el secret de la Marquesa i celebrar el gran ball de màscares!

AVENTURA

MISSIÓ AL PLANETA BRIE

Els infants aterren a una estació espacial i s’adonen que han perdut connexió amb la Terra. En saber que no es poden comunicar amb l’Agència Espacial comencen mil aventures per construir un mitjà de transport, proveir-se d’aliments i treballar plegats per aconseguir un sol objectiu: tornar a casa. L’Observatori Astronòmic és una bona font d’informació per traçar el pla i l’entrenament en salts, és una habilitat fonamental.

 

LA MÀQUINA DEL TEMPS

Els nens i nenes venen al casal a conèixer una important científica que ha inventat una màquina per viatjar en el temps. Però resulta que la màquina de la Professora falla en un dels seus viatges i ara no coneixem on està la nostra científica. Per sort, ha deixat una carta explicant a tots els infants que, si es veu en aquesta situació, la poden ajudar a tornar al present. Juntament amb la carta, ha deixat els plànols de la màquina que ha inventat. Els nens i nenes construiran la màquina que els permetrà trobar la Professora. Un estiu ple d’intriga i aventures ens espera.

 

PIRATA BARBARREBOSSADA I ELS SEUS GRUMETS

El llegendari Barbarrebossada i els seus grumets són els protagonistes d’aquest casal d’estiu. Tot comença amb la troballa d’un missatge dins d’una ampolla, que els guiarà per perillosos mars tot topant amb perillosos corsaris, sirenes, habitants de tot tipus de procedències… Fins al tan desitjat tresor. Però el pirata Barbarrebossada no pot completar aquest viatge pels oceans tot sol. Necessitarà que l’ajudem en una travessia tan intensa com emocionant!

 

URBAN CAMP

EAT IN ENGLISH

L’estiu és un moment excel·lent per millorar el nivell d’anglès assolit a l’escola d’una manera divertida, a través de diferents jocs i tallers que
ens permeten experimentar en equip el món de la cuina:

V.I.P. Room: un espai exclusiu on els infants dinen i conversen entre ells, guiats per un monitor en anglès que els fa endinsar en les tradicions de la cultura anglesa i les bones formes a la taula.

Cook Club: molts nens i nenes volen estrenar-se com a xefs i l’elaboració de diferents receptes en anglès.

Casting: un concurs cooperatiu en que nens i nenes treballen plegats per aprendre una cançó en anglès, desenvolupar les seves dots artístiques, posar a prova la seva memòria, el sentit del ritme i la capacitat d’afinar.

 

ESPAIS DE LLIURE CIRCULACIÓ. JO TRIO !

Prenent els interessos de l’infant com a referència, proposem un casal d’estiu amb espais de lliure circulació adaptats a les necessitats i ritme dels infants. Les nenes i nens poden, amb l’acompanyament i guia dels monitors, triar en cada moment quina és l’activitat que prefereixen d’entre les que els oferim i, per tant, partim de les seves pròpies motivacions. Els espais, que van variant al llarg del casal, estan dissenyats per aprendre a través de joc i, sobretot, per gaudir d’uns dies diferents, divertits i inoblidables.

CONSTRUÏM JUNTS UN CAMPUS
D’ESTIU ÚNIC?

el nostre blog

Pods Embed Error: ORDER BY contains SQL that is not allowed.