La millor opció per a la teva escola

  • Som una empresa familiar experts en menjadors escolars i servei de monitoratge per a escoles des del 1968.
  • Ens agrada ser originals amb els nostres projectes educatius i, sobretot, jugar i compartir aquest temps preciós que és l’espai del migdia a les jornades escolars.
  • Tenim un equip amb passió per la seva feina i amb una àmplia experiència en pedagogia, nutrició, seguretat alimentària i activitats de lleure educatiu.
  • Segueix llegint per conèixer millor la nostra proposta, veuràs que t’agradarà. I si és així, contacta’ns et visitarem sense cap compromís i et farem una proposta concreta per a la teva escola

Recolzem la línia educativa de cada escola

Creem experiències positives per als infants i valor afegit per a les escoles, i també ho podem fer per la teva.

Trucans i et farem una proposta a mida

93 588 12 62

Si ho prefereixes, deixa’ns les dades i ens posarem en contacte amb tu:

7 + 14 =

EAT IN ENGLISH

Eat in English contribueix a l’aprenentatge de l’anglès en situacions relacionades amb un estil de vida saludable i els bons hàbits a taula.

WHATSAMENJA

at in English contribueix a l’aprenentatge de l’anglès en situacions relacionades amb un estil de vida saludable i els bons hàbits a taula.

PESA I PENSA

Un projecte de sensibilització i acció contra el malbaratament d’aliments a l’escola. La iniciativa és finalista del Premi Europeu de Prevenció de Residus 2014.

FARINETES TOUR

Per celebrar el nostre 50è aniversari volem retre un homenatge als avis i àvies compartint amb ells una estona del menjador. Descobrim receptes de cuina tradicional i recuperem alguns jocs de sempre.

VOSPA TOUR

L’objectiu d’aquest projecte és contribuir a la sensibilització sobre la inclusió en l’àmbit escolar durant l’estona de menjador. Amb la bicicleta Vospa iniciem un viatge a la diversitat a través de tres eixos: mobilitat, alimentació i emocions.

MENÚ TRIMESTRAL

Seguim la dieta Mediterrània, treballem amb una selecció de proveïdors que prioritzen aliments de proximitat i els menús estan supervisats per professionals.

Cuinem salut, donem sabor

Menús saludables, experiències positives, que pots tenir pel teu menjador.

Ens adaptem a la teva escola

Personalitzem els nostres serveis, adaptant-nos al màxim a la filosofia del teu centre.

Compromesos

Una societat més justa és responsabilitat de tots i nosaltres hi posem tot de la nostra part