Newsletter

 

red social facebook
red social facebook
red social instagram
red social youtube

Coneix Campos Estela

I descobreix com gestiona els menjadors escolars, ensenyant els nens i nenes a menjar de forma saludable i sostenible i a reduir el malbaratament

Solicitar información

¡Pois saber, sabe que alimenta!

La nostra història comença als anys 60 quan en Pepe, un gallec emprenedor viatja a Catalunya i coneix la Maribel. Amb el temps obren un bar de dinars que es l’origen de Campos Estela.

Des de llavors les coses han canviat molt. Però el que no canvia són el nostre valors: passió per la feina ben feta, confiança, proximitat i qualitat. Uns valors que recordem quan per vacances tornem al poble, a Galícia i trobem la tieta cuinant. Llavors li dic ¡Tía, eso huele muy bien! Ella contesta com sempre ¡Pois saber, sabe que alimenta!

logo campos estela newsletter

Cuinem salut, donem sabor

Menús saludables, de proximitat, segurs i adaptats a cada infant

Una dieta saludable a Campos Estela equival a un ápat equilibrat, variat, suficient, inclusiu, casolá, segur i que aposta per aliments de temporada i proximitat. Disposem d´un servei nutricional propi des d´on dissenyern els menús. Duem a terme auditories de seguretat alimentária per garantir unes condicions óptimes de les nostres cuines.

Cuina a l´escola

Possibilitat de seleccionar cuiners amb experiéncia

Control dels proveidors per part de l´equip de cuina

Plats acabats de fer elaborats diáriament de forma artesanal

Suport desd de l´equip central de cuina: receptaris i quialitat.

Cuina central

Línea freda que garanteix la seguretat alimentaria

Servei de cátering a escoles com a alternativa segura davant d´eventualitats

Cap de cuina com a formador de cuina a les escoles

Projectes a mida

Els interessos dels infants són el punt de partida pel projecte educatiu

PESA I PENSA

Programa per reduir la generació de residus orgànics en els menjadors escolars i sensibilitzar sobre la petjada ecològica que comporta el malbaratament d’aliments. La prova pilot d’aquest projecte es va realitzar en marxa de gener a juny de 2014 i, a partir del segon mes i de manera sostinguda, el malbaratament d’aliments es va reduir en un 35% i la generació de residus en un 50%.

BO SA SOSTENIBLE

Amb el projecte educatiu «Bé, Sa i Sostenible», totes les activitats i tallers tant de cuina com d’oci es presenten com un joc per als nens. La proposta es centra en convertir el menjador en un restaurant que pugui optar al concurs de les tres estrelles Farinetes, les de l’ «Bé, Sa i Sostenible» En aquest sentit, el programa «Bé, Sa i Sostenible» dibuixa unes línies que ens permetran avançar cap a un menjador.

icono megafono newsletter

Vull més informació

Sol·licita més informació sense compromís