Els responsables dels equips de cuina i lleure ens hem reunit a la jornada formativa que organitzem cada octubre per donar continuïtat al nostre pla de formació. Per desenvolupar les sessions, que tenen un caràcter pràctic des de les vessants del lleure educatiu i la cuina escolar, comptem amb els diferents espais de la casa de colònies La Llobeta que Eix Estels té a Aiguafreda (Barcelona).

D’entre les set càpsules formatives programades destaquen dues activitats adreçades tant per als responsables de lleure educatiu com de cuina, comptant amb la participació de més de 90 professionals durant la jornada.

  • Treball del projecte Move In Involved-Sport com a proposta per contribuir a la inclusió social, a càrrec de de la cooperativa Eduvic.
  • Sessió per prendre consciència de la importància del ganivet a cuina, a càrrec d’Utset.

La jornada també ha comptat amb sessions organitzades pels professionals de l’equip de Campos Estela:

  • Presentació dels reptes i eixos del curs 2022/23.
  • Pluja d’idees per desenvolupar tallers de #modasostenible durant la Setmana Europea de Prevenció de Residus #EWWR2022.
  • Càpsula formativa sobre la nova App del projecte Pesa i Pensa per reduir el #malbaratament.
  • Tècniques de tall i cocció de cereals integrals.

Per completar el dia s’ha organitzat una dinàmica sobre procediments de gestió dels equips, presentada a través d’un joc, així com d’un dinar d’equip amb una paella cuinada per l’equip d’Eix Estels que ens acull en aquesta jornada.